Werkwijze uitlaatservice

Intakegesprek
Voordat er gelopen wordt kom ik langs voor een gesprek. Door middel van dit gesprek maken we kennis en bespreken we alles wat van belang is wat betreft het uitlaten van uw hond. U kunt uw wensen aangeven en we maken afspraken over het ophalen en terugbrengen van uw hond. Het is handig als u bij dit gesprek alvast een huissleutel heeft die ik kan gebruiken voor de wandelingen.

De wandeling
Ik loop van maandag tot en met vrijdag op verschillende uitlaatplekken in regio Amstelveen met maximaal vijf honden per wandeling. Een kleinere groep dan de meeste hondenuitlaatservices, zodat ik voldoende persoonlijke aandacht kan geven en de reistijden korter zullen zijn.

De wandeling duurt circa een uur, zodat uw hond genoeg tijd heeft zijn/haar behoefte te doen en lekker te wandelen of te spelen. Bij de eerste wandelingen zal uw hond aan de lijn worden gehouden, zo leer ik het gedrag van uw hond kennen en kunnen we aan elkaar wennen. Daarna kan de hond eventueel los meelopen.

De wandeling heeft een scherpe prijs van € 15,00, wanneer u hond minimaal een keer per week meeloopt met de groep. Een incidentele/losse wandeling kost € 20,00.

Verzorging
Ik heb altijd hondenkoekjes bij me. Mocht uw hond op een bepaald dieet zijn dan kunt u altijd zelf snoepjes meegeven. Op warme dagen loop ik met voldoende water.